Automotive

Gegarandeerde mobiliteit, economisch en snel.

Wij produceren en herstellen alle cardans voor vrachtwagens en bestelwagens. Wij hebben enkel het chassisnummer van het voertuig nodig. Dankzij ons gespecialiseerd machinepark kunnen wij zeer snel de aandrijfas voor uw voertuig vervaardigen/ herstellen.

Door middel van ons tijdsefficiënte, naadloze proces perfect uitgebalanceerde Cardanassen die de extra belasting en afschuifspanning opvangen, zonder onnodig extra gewicht.

Ook zonder uw cardanas bij ons ter plaatse hebben kunnen wij u van dienst zijn. Het enige wat we nodig hebben is de originele referentie of chassisnummer van uw voertuig. Als geen van beiden beschikbaar is, volstaan enkele meetgegevens van uw cardanas om tot een oplossing te komen.

Vrachtwagens (Europese merken) van meer dan 7,5 ton

De aandrijfas die nodig is voor zware vrachtwagens verschilt van lichte bedrijfsvoertuigen. Bij CSN produceren wij, door onze tijd-efficiënte & naadloze proces, perfect uitgebalanceerde aandrijfassen die de extra belasting spanning ondersteunen zonder onnodige extra gewicht.
MAN
Mercedes
Scania
DAF
Iveco
Renault
Volvo

Klik hier om de juiste file te downloaden.

Lichte bedrijfsvoertuigen (Europese merken) tot 7,5 ton

Commerciële voertuigen zijn afhankelijk van tijdige levering om winst te genereren en dat begrijpen wij volledig! Wij hebben geen stalen of proefstukken nodig om uw aandrijfas snel en veilig te identificeren – alles wat wij nodig hebben is het originele nummer of het chassisnummer. Als geen van beide beschikbaar zijn, volstaan een paar afmetingen van uw aandrijfas.
Ons team staat te uwer beschikking om u verder te helpen.
Mercedes Sprinter
Ford Transit
VW Crafter
Iveco Daily

Personenwagens, 4×4, Classics

Als onderdeel van ons assortiment, hebben we een breed scala van aandrijfassen voor auto, 4×4 van Renault Kangoo naar Mercedes Vito, Land Rover naar Ford Transit, we houden OE en aftermarket aandrijfassen op de plank klaar voor vervanging. Wij bieden ook een reparatie / revisie service als een goedkoper alternatief.
Nissan
Landrover 4×4
VW Touareg Audi Q7
Catalogus cardanassen personenwagens