Industrie

Industriële aandrijfassen bij CSN Braem

In diverse industriële installaties bevindt zich een aandrijfas. Het is essentieel dat dergelijke installaties blijven draaien en dat lange stilstand vermeden moet worden. Ook voor de aandrijfassen voor uw industriële installaties kan u bij ons terecht.

Kwaliteit, dat houdt zijn belofte!

U profiteert van de uitstekende bedrijfszekerheid, de lange levensduur en de lage bedrijfskosten van onze cardanassen. Wij kunnen u voorzien van een optimaal gesorteerde productportfolio met maten van S tot XXL+. Klik hier om het datasheet cardanassen te downloaden.

Met onze ervaring in de branche en als betrouwbare partner in techniek op zowel revisie gebied als productie, weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. In Handzame staat een hypermoderne fabriek met unieke machines en vakkundig opgeleide medewerkers voor u klaar om, indien gewenst binnen 4 uur, een nieuwe of gereviseerde aandrijfas te produceren.

Deze cardanassen zijn vanwege de onderstaande kenmerken de beste keuze om te werken in moeilijke en extreme bedrijfsomstandigheden:
– Ondersplitsbare lagerogen
– Onderhoudsvrije functie
– Hoogst mogelijke sterkte en minimale vervorming onder belasting
– Maximale journalistieke kruiselingse draagkracht
– Specifieke materiaalselectie en -behandeling
– Optimale lasverbindingen
– Geperfectioneerde geometrie door computeranalyses

Wij staan voor u klaar!

Wij leveren cardanassen voor o.a. staalsector, papiersector, houtsector, textielsector. Dit in onderhoudsvrije alsook smeerbaar uitvoering.
Kwaliteitsborging vindt plaats op basis van aspecten als materiaalinspecties via spectrale analyse, 3D-scannen van componenten, genereren van 3D-modellen met CatiaV5- en FEM-analyses.
Eén van onze experts kan ter plaatse komen om dit met u te bespreken.

Bestelformulier Industrie
Cataloog industrie