Over ons

SAM_2271

CSN Braem – Deel van de groep Wichmann

CSN Braem – gevestigd in Handzame, België – is een (franchise)partner van de Europese groep WICHMANN, dé specialist in cardanassen en de garantie voor een grote voorraad onderdelen, snelle dienstverlening, constante kwaliteit én interessante prijzen.

Unieke machines en een vakkundig team

Gevestigd in Handzame hebben we een fabriek met unieke machines en vakkundig opgeleide medewerkers voor u klaar om, indien gewenst binnen 4 uur, een nieuwe of gereviseerde aandrijfas te produceren.

Snel, deskundig en betrouwbaar

Met onze ervaring in de branche en als betrouwbare partner in techniek op zowel revisie gebied als productie, weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. In Handzame staat een hypermoderne fabriek met unieke machines en vakkundig opgeleide medewerkers voor u klaar om, indien gewenst binnen 4 uur, een nieuwe of gereviseerde aandrijfas te produceren.

Prestaties, precisie, snelle levering en kwaliteitsservice

Onze sterke punten zijn prestaties, precisie, snelle levering en kwaliteitsservice. Van innovatie en ontwikkeling tot productie en onderhoud, wij behandelen alle aspecten van cardanassen voor commercieel en industrieel gebruik.

Onze prestaties = uw succes

Bij Cardan Service Network bieden wij u het beste van Duitse precisie en kwaliteit. Omdat onze prestaties resulteren in uw succes.
Onze passie voor techniek ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren en de snelheid waarmee we dat doen. Voor het produceren van uw aandrijfas hebben wij de oude niet op voorhand nodig. Het chassisnummer (VIN) is voor ons voldoende.

Klik hier om onze bedrijfsvoorstelling te downloaden.


 

Ons team

Wim Willaert

Tel: +32 51 57 58 80
Fax: +32 51 57 58 81
Mail: [email protected]

Dominique Vullers

Tel: +32 51 57 58 80
Fax: +32 51 57 58 81
GSM: +32 472 99 19 13
Mail: [email protected]


 

CONTACTEER ONS